Reviews from FlavourFood Sprang-Capelle

Recent reviews

5.0
Lejla
22 June 2024
Reza
16 June 2024
Mourad
14 June 2024

Reza
2 June 2024
Mourad
17 May 2024

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bart
9 May 2024
Reza
9 May 2024
Willem Jan van Cappellen
28 April 2024

Kwaliteit van het eten was (zoals altijd) uitstekend. Zo warm, alsof het net klaar is. En de bezorging was supersnel, sneller dan was aangegeven…

Mourad
27 April 2024

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Martin
13 April 2024

Top eten en heerlijke smaak, Compliment over de kwaliteit en de smaak van het gemaakte eten en je proeft de liefde en passie waarmee ze het klaar maken, Heerlijk weer gegeten en van genoten zeker verplan nog vaker hier te bestellen, Snelle bezorging en vriendelijke bezorger, zeker een aanrader om hier te bestellen of om het te proberen.

Mourad
12 April 2024

Heerlijk (zoals altijd), en super snel bezorgd! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bedankt voor de Eid Mubarak wensen, en lekkere koekjes. Ook voor jullie, Eid Mubarak 🤗

Chris Beks
11 April 2024

Het eten was weer zo verukkelijk... de koerier was zeer vriendelijk en snel

Chris Beks
6 April 2024

De bezorgster was heel vriendelijk, en het eten was zeer lekker. Till next time

Hoontje
24 March 2024

Meermaals besteld. Het smaakt altijd weer goed, warm en het is genoeg! Ditmaal de pizza salami (halal) geprobeerd en de Mie met garnalen. Heerlijk! Iedereen heeft gesmuld. Tot een volgende keer!

Reza
17 March 2024
Nux
2 March 2024

Heerlijk gegeten milkshakes en pastei erg lekker.

Damen
20 February 2024

Alles was erg lekker ook de spareribs maar deze hebben we zelf nog wel opgewarmd die waren echt te koud.

Reza
2 February 2024

Erg aardig van je Mina .. hartstikke bedankt!

Mitch
22 January 2024

Zoals gewoonlijk, heerlijk eten en nog goed warm ondanks de lange rit. Ik ben niet snel tevreden als het gaat om restaurants die eten bezorgen. Er zijn 2 restaurants waar ik m'n eten bestel. En Flavour food is daar één van. Chapeau

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ricardo
19 January 2024

Altijd lekker, vriendelijk personeel en krijg vaak wat extra’s

Bram
18 January 2024
Bas
12 January 2024
Ronald
7 January 2024

Bedankt voor de lekkere en gezonde maaltijd. We hebben er van genoten. We hadden gele rijst met aubergine en shami kabab.

Corrine
5 January 2024

Heerlijk gegeten!

Miquel
2 January 2024

Was weer erg lekker, het eten komt ook echt warm aan, top weer

Reza
31 December 2023
Meddii
30 December 2023

Top gewoon. Vers, warm, lekker. Precies zoals het hoord.

Mohammed
30 December 2023
Shakeb
28 December 2023

Stelt nooit teleur, heerlijk eten en snelle bezorging!

.
11 December 2023

Heerlijk vers eten en super vriendelijke mensen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anass BT
30 November 2023
Carola
27 November 2023
Senay Sen-Altin
23 November 2023

Weer verrukkelijk lekker gegeten!Mijn zoon is er helemaal weg van!!! Alles was tip.top erg goed verzorgd mijn complimenten!!!

Mitch
17 November 2023

Met passie en liefde word het eten bereid, en ondanks de afstand (Kaatsheuvel - De Bosch) instaat zijn om het eten warm te bezorgen. Een vriendelijke jonge dame kwam het persoonlijk bezorgen met een big smile, wat wil je nog meer? Kortom een aanrader!

Ricardo
13 November 2023
Luculus
11 November 2023

Die sambosa's zijn echt overheerlijk!!!!

Talha
6 November 2023

We hadden een groot bestelling geplaatst het was heel lekker en ook lekker warm gehouden zeker een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Felicia
2 November 2023

Gastvrij personeel, maken altijd gezellig praatje met je. Eten word vers voorbereid, mooi familie bedrijf om te zien!

Luculus
22 October 2023

Alweer veel te lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martijn
21 October 2023

Voor ik Flavourfood ontdekte bestelde ik zon 1 a 2 keer per jaar iets. Nu is dat veel vaker. Lekker, goede kwaliteit, zonder dat ik zit vol maar heb niet genoeg op fastfood gevoel. Aanrader

Arianne Roovers
8 October 2023
Caya Van Den Heuvel
6 October 2023

Dankjewel voor de extra’s er bij! Was een heerlijke verrassing

S
29 September 2023

Heerlijk eten, nu al 2 keer besteld. Vriendelijk personeel en snelle service. Ga hier zeker vaker bestellen en raad iedereen het aan om hier eens te bestellen.

Domenica
27 September 2023

Super lekker eten! zeker niet gierig!! En hele aardige mensen

Jan Severijns
26 September 2023

Het eten was heerlijk, porties zijn voldoende. Personeel is erg vriendelijk.

Chris
25 September 2023

Goed eten voor een nette prijs !!

JV
25 September 2023

Heerlijk eten, goed verpakt ze doen er alles aan om het eten warm te bezorgen. Was een eerste bestelling maar blij verrast. Porties zijn ruim voldoende maar dat mag je verwachten voor de prijs.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arianne
23 September 2023

Heerlijk gegeten weer❤️ Bezorging altijd punctueel en met de grootste zorg afgeleverd, tot snel😘

Rick Versteeg
17 September 2023

Heerlijke maaltijden en altijd genoeg!

Arianne
16 September 2023

Heerlijk eten en top service❤️

Mandy
8 September 2023

Altijd heerlijk vers eten, grote porties en altijd een vriendelijke bezorger. Ook vandaag weer heerlijk gegeten

Nao
12 August 2023

Hele lekkere pizza's !

Lars scholte
7 August 2023

Hier al meerdere verschillende gerechten geprobeert. Alles is top van smaak en met name de roti is mijn favoriete. Bij afhalen zul je de gastvrouw tevens kok ontmoeten. Ik persoonlijk vind het een hele lieve vriendelijke vrouw met passie voor het vak. De bezorgingen zijn iets langer dan je gewend bent van andere fastfood zaken. Maar dat neem ik met deze kwaliteit van het eten zeker voor lief.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petra
4 August 2023

Duurde vrij lang voor het bezorgd werd Maar was het wachten meer dan waard Echt heerlijk , complimenten

John
4 August 2023

Top eten!

Eunice
29 July 2023

Het was overheerlijk het eten. Heel snel weer bezorgd binnen de tijd. Het stond aangegeven voor een uur maar we kregen het binnen een half uur. Dat was helemaal top! We vroegen ook voor los een portie garnalen, die werden naar wens gemaakt en dat was ook lekker natuurlijk. Bedankt voor jullie service! Wij zijn heel erg blij en tevreden over jullie heerlijke maaltijden.

D
29 July 2023

Super lekker weer! ❤️

Jakub
23 July 2023
Wesley Brandt
8 July 2023
Mariam
24 June 2023

Onze complimenten eten smaakt heel goed en was ook nog op tijd bezorgd en het was ook nog warm We hadden echt genoten van het eten en het zal niet de laatste x zijn dat we besteld hebben Insah Allah🙏

Reaction from FlavourFood

Beste Mariam, Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het eten. Team Flavourfood doet iedere dag op nieuw zijn best de lekkerste gerechten voor ieder te bereiden, op tijd te bezorgen en de klantvriendelijkheid hoog te houden. Wij hopen u gauw weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Flavourfood

E.M.
22 June 2023

Het was weer super lekker! En die gebakken banaan is een aanrader!! Bedankt lieve mensen!

Reaction from FlavourFood

Beste E.M. Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het eten. Team Flavourfood doet iedere dag op nieuw zijn best de lekkerste gerechten voor ieder te bereiden, op tijd te bezorgen en de klantvriendelijkheid hoog te houden. Wij hopen u gauw weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Flavourfood ❤️

w laarakker
18 June 2023

Heb het nu een aantal weken geprobeert en het is goed, gezond en vooral lekker. dat worden dus blijvertjes :-)

Reaction from FlavourFood

Beste W.Laarakker, Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het eten. Team Flavourfood doet iedere dag op nieuw zijn best de lekkerste gerechten voor ieder te bereiden, op tijd te bezorgen en de klantvriendelijkheid hoog te houden. Wij hopen u gauw weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Flavourfood

Wesley brandt
9 June 2023

Zoals altijd weer super lekker eten en super vriendelijk personeel

Reaction from FlavourFood

Beste Wesley, Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het eten. Team Flavourfood doet iedere dag op nieuw zijn best de lekkerste gerechten voor ieder te bereiden, op tijd te bezorgen en de klantvriendelijkheid hoog te houden. Wij hopen u gauw weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Flavourfood

Nikki
29 May 2023

Altijd nog het beste eten in de buurt!

Reaction from FlavourFood

Lieve Nikki, Heel erg fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft tot de volgende keer. Vriendelijke groet, Team Flavourfood ❤️

Shana
24 May 2023

Zoals altijd heerlijk eten en snel bezorgd, top kwaliteit!👌🏽

Reaction from FlavourFood

Lieve Shana, Heel erg fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft tot de volgende keer. Vriendelijke groet, Team Flavourfood ❤️

Robin
7 May 2023

Heerlijk eten, en supervriendelijk personeel

Reaction from FlavourFood

Beste Robin, Heel erg fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft tot de volgende keer. Vriendelijke groet, Team Flavourfood ❤️

Emmy
2 May 2023

Érg lekker gegeten! De pizza was de lekkerste afhaal pizza die ik tot dusver gegeten heb, zonder twijfel.

Reaction from FlavourFood

Lieve Emmy, Heel erg fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft tot de volgende keer. Vriendelijke groet, Flavourfood ❤️

Anoniempje
30 April 2023

Gewoon goed.

Reaction from FlavourFood

😍🙏

Anoniem
26 April 2023
Reaction from FlavourFood

😍🙏

Wim
23 April 2023

Lekker gegeten:mie garnalen en roti kip

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from FlavourFood

Beste Wim, Heel erg fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft tot de volgende keer. Vriendelijke groet, Flavourfood 🌸

Sanghita
10 April 2023

De nieuwe milkshake is echt heeel lekker!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from FlavourFood

Lieve Sanghita, Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze milkshake. Tot de volgende keer. Vriendelijke groet, Team Flavourfood ❤️

D
9 April 2023

Super goed weer! ❤️ dank je wel!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from FlavourFood

Lieve D, Heel erg fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft tot de volgende keer. Vriendelijke groet, Flavourfood ❤️

Desiree
8 April 2023

Wow! Wat hebben we genoten van jullie maaltijd. We hadden de pasta bolognese. Als toetje de chocolademousse en de brownie. De pizza is ook een aanrader., Jullie hebben er een tevreden klant bij

Reaction from FlavourFood

Lieve Desiree, Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het eten. Team Flavourfood doet elke dag op nieuw zijn best de lekkerste gerechten voor ieder te bereiden, op tijd te bezorgen en de klantvriendelijkheid hoog te houden. Wij hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Flavourfood

Francesca
29 March 2023
Reaction from FlavourFood

Beste Francesca, Bedankt voor uw beoordeling ❤️ Vriendelijke groet, Team flavourfood

Mariska
29 March 2023

Zulke vriendelijke hartelijke mensen. Eten is altijd perfect en zeer smaakvol!

Reaction from FlavourFood

Beste Mariska, Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het eten. Team Flavourfood doet iedere dag op nieuw zijn best de lekkerste gerechten voor ieder te bereiden, op tijd te bezorgen en de klantvriendelijkheid hoog te houden. Wij hopen u gauw weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Flavourfood

SK
20 March 2023

Super goed, super lekker.

Reaction from FlavourFood

Beste SK, Bedankt voor uw beoordeling ❤️ Vriendelijke groet, Team flavourfood

F
18 March 2023

Voor de eerst keer besteld, eten was erg lekker en nog goed warm ondanks dat bezorging was wat later dan gepland.

Reaction from FlavourFood

Beste F, Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het eten. Team Flavourfood doet iedere dag op nieuw zijn best de lekkerste gerechten voor ieder te bereiden, op tijd te bezorgen en de klantvriendelijkheid hoog te houden. Wij hopen u gauw weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Flavourfood

D
18 March 2023

Super goed weer!

Reaction from FlavourFood

Beste D, Bedankt voor uw beoordeling ❤️ Vriendelijke groet, Team flavourfood

Nikki
18 March 2023

Naar mijn mening het beste eten in de buurt. Meerdere keren besteld, eten is altijd warm en wordt netjes bezorgd op aangegeven tijd.

Reaction from FlavourFood

Lieve Nikki, Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het eten. Team Flavourfood doet iedere dag op nieuw zijn best de lekkerste gerechten voor ieder te bereiden, op tijd te bezorgen en de klantvriendelijkheid hoog te houden. Wij hopen u gauw weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Flavourfood ❤️

Ner
18 March 2023

Lekker eten!

Reaction from FlavourFood

Beste Ner, Bedankt voor uw beoordeling ❤️ Vriendelijke groet, Team flavourfood

Kipping
13 March 2023

Het eten is altijd goed en vers lekker op smaak en zeker de moeite als je eens wat anders wilt eten dan het gebruikelijke fastfood.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from FlavourFood

Beste Kipping, Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het eten. Team Flavourfood doet iedere dag op nieuw zijn best de lekkerste gerechten voor ieder te bereiden, op tijd te bezorgen en de klantvriendelijkheid hoog te houden. Wij hopen u gauw weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Flavourfood

Mourad
24 February 2023

Super lekker eten, en een top service! Ik bestel altijd vanuit Tilburg, en het eten is echt (halal) altijd lekker en warm! Niks meer dan lof voor FlavourFood, een voorbeeld voor alle andere op thuisbezorgd (als het aan mij ligt) Ook de bezorgers zijn altijd super aardig en netjes!!

Reaction from FlavourFood

Beste Mourad, Vriendelijk dank voor uw lieve review en tijd voor ons. Vriendelijke groet, Team Flavourfood ❤️

Wesley brandt
23 February 2023

Zoals altijd weer super lekker

Reaction from FlavourFood

Beste Wesley, Super fijn om te horen🤩 Vriendelijke groet, Team flavourfood

D
18 February 2023

Pizza was niet heel warm. De rest was super! Lekker vers en goed op smaak.

Reaction from FlavourFood

Beste D, Bedankt voor uw lieve review! ❤️ Wij raden de regio’s met verre bezorgafstanden aan om maaltijden te bestellen. Omdat een pizza snel afkoelt. Wij zorgen ervoor dat het altijd z.s.m uw kant op komt in Warmhoudtassen zodat we zorgen dat het niet gaat afkoelen. Vriendelijke groet, Team flavourfood

Hanniëlle Van Den Broek
13 February 2023

Heerlijk en vers eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from FlavourFood

Beste Hanniëlle, Bedankt voor uw lieve review ❤️ Vriendelijke groet, Team flavourfood

Merens
12 February 2023

Lekker eten, porties groot zat. Vriendelijke bezorgster.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from FlavourFood

Beste Merens, Bedankt voor uw lieve review. Vriendelijke groet, Flavourfood

Bahir
12 February 2023

Heel lekker eten, goed kwaliteit en vriendelijk personeel.

Reaction from FlavourFood

Beste Bahir, Vriendelijke dank voor uw review🤩 Vriendelijke groet, Team flavourfood

Wil
11 February 2023
Reaction from FlavourFood

🤩🙏

w
10 February 2023

Lekker en goed eten

Reaction from FlavourFood

Beste W, Bedankt voor uw review🤩 Vriendelijke groet, Team flavourfood

Z
9 February 2023
Reaction from FlavourFood

🙏✨

Arno
8 February 2023

Het was heerlijk eten de smaak was super goed. En de salade was ook lekker

Reaction from FlavourFood

Beste Arno, Bedankt voor uw lieve review voor ons. Vriendelijke groet, Flavourfood

Jay*
30 January 2023

Verst eten en de keuken zelf is altijd schoon zelfs als ze bezig zijn met het eten te maken.

Reaction from FlavourFood

Beste Jay, Bedankt voor jou lieve beoordeling. Vriendelijke groet, Team Flavourfood

Volkan
30 January 2023
Reaction from FlavourFood

🙏❤️

D
29 January 2023
Reaction from FlavourFood

🙏❤️

Denzel*
29 January 2023

Qabeli palauw voor het eerst geprobeerd wat een lekker Afghaans gerecht.

Reaction from FlavourFood

Beste Denzel, Ontzettend leuk om te horen dat u heeft genoten van onze Qabeli Palauw. Vriendelijke groet, Team Flavourfood

SK
28 January 2023

Super eten! Aanrader!

Reaction from FlavourFood

Beste SK, Vriendelijk dank voor uw lieve review. Vriendelijke groet, Team Flavourfood

Pieter*
28 January 2023

Heerlijk genoten van het eten!

Reaction from FlavourFood

Beste Pieter, Ontzettend fijn om te horen dat u heeft genoten van het eten. Vriendelijke groet, Team Flavourfood

Hanniëlle Van Den Broek
23 January 2023

Voor de eerste keer besteld. Wat een keuze. Roti was heerlijk vers. Ook de roti plaat super. Ook de pizza allemaal verse ingrediënten. Als laatst de mie met kip. Echt veel Smaken. Zeker een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from FlavourFood

Beste Hanniëlle, Vriendelijk dank voor uw waardevolle review. Wij stellen het zeer op prijs dat het eten gesmaakt heeft. Vriendelijk dank dat u de moeite heeft genomen om ons feedback te geven en graag tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Flavourfood

Frits Keizer
23 January 2023

Echt een ontdekkingsreis , heerlijke maaltijden van over de hele wereld , lekker gekruid, , erg goed van smaak, goede porties. Op tijd geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from FlavourFood

Beste Frits, Vriendelijk dank voor uw waardevolle review. Wij stellen het zeer op prijs dat het eten gesmaakt heeft. Vriendelijk dank dat u de moeite heeft genomen om ons feedback te geven en graag tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Flavourfood

Ibarguen77
15 January 2023

Vers en blijft lang warm voor als je nog naar huis moet rijden💯

Reaction from FlavourFood

Beste Dago, Vriendelijk dank voor uw waardevolle review. Wij stellen het zeer op prijs dat het eten gesmaakt heeft. Vriendelijk dank dat u de moeite heeft genomen om ons feedback te geven en graag tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Flavourfood