Beoordelingen van FlavourFood Sprang-Capelle

Recente recensies

5.0
Marco Baelemans
7 juli 2024

Lekker eten en vriendelijke mensen. Kreeg wel 100 verontschuldigen dat het eten vanwege de drukte wat later was. Maar was het wachten waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Faride
4 juli 2024

Alles perfect. Meal, service.

Esmaa
29 juni 2024

Eerste keer besteld. Eten was heerlijk goed op smaak en goed warm. De zelfgemaakte drankjes waren erg lekker en verfrissend. Echt een aanrader.

Mounir
28 juni 2024

Bestel hier al een lange tijd. Eten is heerlijk en het personeel is ook heel vriendelijk

Lejla
22 juni 2024
Reza
16 juni 2024
Mourad
14 juni 2024

Reza
2 juni 2024
Mourad
17 mei 2024

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bart
9 mei 2024
Reza
9 mei 2024
Willem Jan van Cappellen
28 april 2024

Kwaliteit van het eten was (zoals altijd) uitstekend. Zo warm, alsof het net klaar is. En de bezorging was supersnel, sneller dan was aangegeven…

Mourad
27 april 2024

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Martin
13 april 2024

Top eten en heerlijke smaak, Compliment over de kwaliteit en de smaak van het gemaakte eten en je proeft de liefde en passie waarmee ze het klaar maken, Heerlijk weer gegeten en van genoten zeker verplan nog vaker hier te bestellen, Snelle bezorging en vriendelijke bezorger, zeker een aanrader om hier te bestellen of om het te proberen.

Mourad
12 april 2024

Heerlijk (zoals altijd), en super snel bezorgd! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bedankt voor de Eid Mubarak wensen, en lekkere koekjes. Ook voor jullie, Eid Mubarak 🤗

Chris Beks
11 april 2024

Het eten was weer zo verukkelijk... de koerier was zeer vriendelijk en snel

Chris Beks
6 april 2024

De bezorgster was heel vriendelijk, en het eten was zeer lekker. Till next time

Hoontje
24 maart 2024

Meermaals besteld. Het smaakt altijd weer goed, warm en het is genoeg! Ditmaal de pizza salami (halal) geprobeerd en de Mie met garnalen. Heerlijk! Iedereen heeft gesmuld. Tot een volgende keer!

Reza
17 maart 2024
Nux
2 maart 2024

Heerlijk gegeten milkshakes en pastei erg lekker.

Damen
20 februari 2024

Alles was erg lekker ook de spareribs maar deze hebben we zelf nog wel opgewarmd die waren echt te koud.

Reza
2 februari 2024

Erg aardig van je Mina .. hartstikke bedankt!

Mitch
22 januari 2024

Zoals gewoonlijk, heerlijk eten en nog goed warm ondanks de lange rit. Ik ben niet snel tevreden als het gaat om restaurants die eten bezorgen. Er zijn 2 restaurants waar ik m'n eten bestel. En Flavour food is daar één van. Chapeau

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ricardo
19 januari 2024

Altijd lekker, vriendelijk personeel en krijg vaak wat extra’s

Bram
18 januari 2024
Bas
12 januari 2024
Ronald
7 januari 2024

Bedankt voor de lekkere en gezonde maaltijd. We hebben er van genoten. We hadden gele rijst met aubergine en shami kabab.

Corrine
5 januari 2024

Heerlijk gegeten!

Miquel
2 januari 2024

Was weer erg lekker, het eten komt ook echt warm aan, top weer

Reza
31 december 2023
Meddii
30 december 2023

Top gewoon. Vers, warm, lekker. Precies zoals het hoord.

Mohammed
30 december 2023
Shakeb
28 december 2023

Stelt nooit teleur, heerlijk eten en snelle bezorging!

.
11 december 2023

Heerlijk vers eten en super vriendelijke mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anass BT
30 november 2023
Carola
27 november 2023
Senay Sen-Altin
23 november 2023

Weer verrukkelijk lekker gegeten!Mijn zoon is er helemaal weg van!!! Alles was tip.top erg goed verzorgd mijn complimenten!!!

Mitch
17 november 2023

Met passie en liefde word het eten bereid, en ondanks de afstand (Kaatsheuvel - De Bosch) instaat zijn om het eten warm te bezorgen. Een vriendelijke jonge dame kwam het persoonlijk bezorgen met een big smile, wat wil je nog meer? Kortom een aanrader!

Ricardo
13 november 2023
Luculus
11 november 2023

Die sambosa's zijn echt overheerlijk!!!!

Talha
6 november 2023

We hadden een groot bestelling geplaatst het was heel lekker en ook lekker warm gehouden zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Felicia
2 november 2023

Gastvrij personeel, maken altijd gezellig praatje met je. Eten word vers voorbereid, mooi familie bedrijf om te zien!

Luculus
22 oktober 2023

Alweer veel te lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
21 oktober 2023

Voor ik Flavourfood ontdekte bestelde ik zon 1 a 2 keer per jaar iets. Nu is dat veel vaker. Lekker, goede kwaliteit, zonder dat ik zit vol maar heb niet genoeg op fastfood gevoel. Aanrader

Arianne Roovers
8 oktober 2023
Caya Van Den Heuvel
6 oktober 2023

Dankjewel voor de extra’s er bij! Was een heerlijke verrassing

S
29 september 2023

Heerlijk eten, nu al 2 keer besteld. Vriendelijk personeel en snelle service. Ga hier zeker vaker bestellen en raad iedereen het aan om hier eens te bestellen.

Domenica
27 september 2023

Super lekker eten! zeker niet gierig!! En hele aardige mensen

Jan Severijns
26 september 2023

Het eten was heerlijk, porties zijn voldoende. Personeel is erg vriendelijk.

Chris
25 september 2023

Goed eten voor een nette prijs !!

JV
25 september 2023

Heerlijk eten, goed verpakt ze doen er alles aan om het eten warm te bezorgen. Was een eerste bestelling maar blij verrast. Porties zijn ruim voldoende maar dat mag je verwachten voor de prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arianne
23 september 2023

Heerlijk gegeten weer❤️ Bezorging altijd punctueel en met de grootste zorg afgeleverd, tot snel😘

Rick Versteeg
17 september 2023

Heerlijke maaltijden en altijd genoeg!

Arianne
16 september 2023

Heerlijk eten en top service❤️

Mandy
8 september 2023

Altijd heerlijk vers eten, grote porties en altijd een vriendelijke bezorger. Ook vandaag weer heerlijk gegeten

Nao
12 augustus 2023

Hele lekkere pizza's !

Lars scholte
7 augustus 2023

Hier al meerdere verschillende gerechten geprobeert. Alles is top van smaak en met name de roti is mijn favoriete. Bij afhalen zul je de gastvrouw tevens kok ontmoeten. Ik persoonlijk vind het een hele lieve vriendelijke vrouw met passie voor het vak. De bezorgingen zijn iets langer dan je gewend bent van andere fastfood zaken. Maar dat neem ik met deze kwaliteit van het eten zeker voor lief.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
4 augustus 2023

Duurde vrij lang voor het bezorgd werd Maar was het wachten meer dan waard Echt heerlijk , complimenten

John
4 augustus 2023

Top eten!

Eunice
29 juli 2023

Het was overheerlijk het eten. Heel snel weer bezorgd binnen de tijd. Het stond aangegeven voor een uur maar we kregen het binnen een half uur. Dat was helemaal top! We vroegen ook voor los een portie garnalen, die werden naar wens gemaakt en dat was ook lekker natuurlijk. Bedankt voor jullie service! Wij zijn heel erg blij en tevreden over jullie heerlijke maaltijden.

D
29 juli 2023

Super lekker weer! ❤️

Jakub
23 juli 2023
Wesley Brandt
8 juli 2023
Mariam
24 juni 2023

Onze complimenten eten smaakt heel goed en was ook nog op tijd bezorgd en het was ook nog warm We hadden echt genoten van het eten en het zal niet de laatste x zijn dat we besteld hebben Insah Allah🙏

Reactie van FlavourFood

Beste Mariam, Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het eten. Team Flavourfood doet iedere dag op nieuw zijn best de lekkerste gerechten voor ieder te bereiden, op tijd te bezorgen en de klantvriendelijkheid hoog te houden. Wij hopen u gauw weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Flavourfood

E.M.
22 juni 2023

Het was weer super lekker! En die gebakken banaan is een aanrader!! Bedankt lieve mensen!

Reactie van FlavourFood

Beste E.M. Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het eten. Team Flavourfood doet iedere dag op nieuw zijn best de lekkerste gerechten voor ieder te bereiden, op tijd te bezorgen en de klantvriendelijkheid hoog te houden. Wij hopen u gauw weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Flavourfood ❤️

w laarakker
18 juni 2023

Heb het nu een aantal weken geprobeert en het is goed, gezond en vooral lekker. dat worden dus blijvertjes :-)

Reactie van FlavourFood

Beste W.Laarakker, Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het eten. Team Flavourfood doet iedere dag op nieuw zijn best de lekkerste gerechten voor ieder te bereiden, op tijd te bezorgen en de klantvriendelijkheid hoog te houden. Wij hopen u gauw weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Flavourfood

Wesley brandt
9 juni 2023

Zoals altijd weer super lekker eten en super vriendelijk personeel

Reactie van FlavourFood

Beste Wesley, Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het eten. Team Flavourfood doet iedere dag op nieuw zijn best de lekkerste gerechten voor ieder te bereiden, op tijd te bezorgen en de klantvriendelijkheid hoog te houden. Wij hopen u gauw weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Flavourfood

Nikki
29 mei 2023

Altijd nog het beste eten in de buurt!

Reactie van FlavourFood

Lieve Nikki, Heel erg fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft tot de volgende keer. Vriendelijke groet, Team Flavourfood ❤️

Shana
24 mei 2023

Zoals altijd heerlijk eten en snel bezorgd, top kwaliteit!👌🏽

Reactie van FlavourFood

Lieve Shana, Heel erg fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft tot de volgende keer. Vriendelijke groet, Team Flavourfood ❤️

Robin
7 mei 2023

Heerlijk eten, en supervriendelijk personeel

Reactie van FlavourFood

Beste Robin, Heel erg fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft tot de volgende keer. Vriendelijke groet, Team Flavourfood ❤️

Emmy
2 mei 2023

Érg lekker gegeten! De pizza was de lekkerste afhaal pizza die ik tot dusver gegeten heb, zonder twijfel.

Reactie van FlavourFood

Lieve Emmy, Heel erg fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft tot de volgende keer. Vriendelijke groet, Flavourfood ❤️

Anoniempje
30 april 2023

Gewoon goed.

Reactie van FlavourFood

😍🙏

Anoniem
26 april 2023
Reactie van FlavourFood

😍🙏

Wim
23 april 2023

Lekker gegeten:mie garnalen en roti kip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van FlavourFood

Beste Wim, Heel erg fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft tot de volgende keer. Vriendelijke groet, Flavourfood 🌸

Sanghita
10 april 2023

De nieuwe milkshake is echt heeel lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van FlavourFood

Lieve Sanghita, Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze milkshake. Tot de volgende keer. Vriendelijke groet, Team Flavourfood ❤️

D
9 april 2023

Super goed weer! ❤️ dank je wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van FlavourFood

Lieve D, Heel erg fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft tot de volgende keer. Vriendelijke groet, Flavourfood ❤️

Desiree
8 april 2023

Wow! Wat hebben we genoten van jullie maaltijd. We hadden de pasta bolognese. Als toetje de chocolademousse en de brownie. De pizza is ook een aanrader., Jullie hebben er een tevreden klant bij

Reactie van FlavourFood

Lieve Desiree, Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het eten. Team Flavourfood doet elke dag op nieuw zijn best de lekkerste gerechten voor ieder te bereiden, op tijd te bezorgen en de klantvriendelijkheid hoog te houden. Wij hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Flavourfood

Francesca
29 maart 2023
Reactie van FlavourFood

Beste Francesca, Bedankt voor uw beoordeling ❤️ Vriendelijke groet, Team flavourfood

Mariska
29 maart 2023

Zulke vriendelijke hartelijke mensen. Eten is altijd perfect en zeer smaakvol!

Reactie van FlavourFood

Beste Mariska, Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het eten. Team Flavourfood doet iedere dag op nieuw zijn best de lekkerste gerechten voor ieder te bereiden, op tijd te bezorgen en de klantvriendelijkheid hoog te houden. Wij hopen u gauw weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Flavourfood

SK
20 maart 2023

Super goed, super lekker.

Reactie van FlavourFood

Beste SK, Bedankt voor uw beoordeling ❤️ Vriendelijke groet, Team flavourfood

F
18 maart 2023

Voor de eerst keer besteld, eten was erg lekker en nog goed warm ondanks dat bezorging was wat later dan gepland.

Reactie van FlavourFood

Beste F, Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het eten. Team Flavourfood doet iedere dag op nieuw zijn best de lekkerste gerechten voor ieder te bereiden, op tijd te bezorgen en de klantvriendelijkheid hoog te houden. Wij hopen u gauw weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Flavourfood

D
18 maart 2023

Super goed weer!

Reactie van FlavourFood

Beste D, Bedankt voor uw beoordeling ❤️ Vriendelijke groet, Team flavourfood

Nikki
18 maart 2023

Naar mijn mening het beste eten in de buurt. Meerdere keren besteld, eten is altijd warm en wordt netjes bezorgd op aangegeven tijd.

Reactie van FlavourFood

Lieve Nikki, Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het eten. Team Flavourfood doet iedere dag op nieuw zijn best de lekkerste gerechten voor ieder te bereiden, op tijd te bezorgen en de klantvriendelijkheid hoog te houden. Wij hopen u gauw weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Flavourfood ❤️

Ner
18 maart 2023

Lekker eten!

Reactie van FlavourFood

Beste Ner, Bedankt voor uw beoordeling ❤️ Vriendelijke groet, Team flavourfood

Kipping
13 maart 2023

Het eten is altijd goed en vers lekker op smaak en zeker de moeite als je eens wat anders wilt eten dan het gebruikelijke fastfood.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van FlavourFood

Beste Kipping, Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het eten. Team Flavourfood doet iedere dag op nieuw zijn best de lekkerste gerechten voor ieder te bereiden, op tijd te bezorgen en de klantvriendelijkheid hoog te houden. Wij hopen u gauw weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Flavourfood

Mourad
24 februari 2023

Super lekker eten, en een top service! Ik bestel altijd vanuit Tilburg, en het eten is echt (halal) altijd lekker en warm! Niks meer dan lof voor FlavourFood, een voorbeeld voor alle andere op thuisbezorgd (als het aan mij ligt) Ook de bezorgers zijn altijd super aardig en netjes!!

Reactie van FlavourFood

Beste Mourad, Vriendelijk dank voor uw lieve review en tijd voor ons. Vriendelijke groet, Team Flavourfood ❤️

Wesley brandt
23 februari 2023

Zoals altijd weer super lekker

Reactie van FlavourFood

Beste Wesley, Super fijn om te horen🤩 Vriendelijke groet, Team flavourfood

D
18 februari 2023

Pizza was niet heel warm. De rest was super! Lekker vers en goed op smaak.

Reactie van FlavourFood

Beste D, Bedankt voor uw lieve review! ❤️ Wij raden de regio’s met verre bezorgafstanden aan om maaltijden te bestellen. Omdat een pizza snel afkoelt. Wij zorgen ervoor dat het altijd z.s.m uw kant op komt in Warmhoudtassen zodat we zorgen dat het niet gaat afkoelen. Vriendelijke groet, Team flavourfood

Hanniëlle Van Den Broek
13 februari 2023

Heerlijk en vers eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van FlavourFood

Beste Hanniëlle, Bedankt voor uw lieve review ❤️ Vriendelijke groet, Team flavourfood

Merens
12 februari 2023

Lekker eten, porties groot zat. Vriendelijke bezorgster.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van FlavourFood

Beste Merens, Bedankt voor uw lieve review. Vriendelijke groet, Flavourfood

Bahir
12 februari 2023

Heel lekker eten, goed kwaliteit en vriendelijk personeel.

Reactie van FlavourFood

Beste Bahir, Vriendelijke dank voor uw review🤩 Vriendelijke groet, Team flavourfood

Wil
11 februari 2023
Reactie van FlavourFood

🤩🙏

w
10 februari 2023

Lekker en goed eten

Reactie van FlavourFood

Beste W, Bedankt voor uw review🤩 Vriendelijke groet, Team flavourfood

Z
9 februari 2023
Reactie van FlavourFood

🙏✨

Arno
8 februari 2023

Het was heerlijk eten de smaak was super goed. En de salade was ook lekker

Reactie van FlavourFood

Beste Arno, Bedankt voor uw lieve review voor ons. Vriendelijke groet, Flavourfood

Jay*
30 januari 2023

Verst eten en de keuken zelf is altijd schoon zelfs als ze bezig zijn met het eten te maken.

Reactie van FlavourFood

Beste Jay, Bedankt voor jou lieve beoordeling. Vriendelijke groet, Team Flavourfood

Volkan
30 januari 2023
Reactie van FlavourFood

🙏❤️

D
29 januari 2023
Reactie van FlavourFood

🙏❤️

Denzel*
29 januari 2023

Qabeli palauw voor het eerst geprobeerd wat een lekker Afghaans gerecht.

Reactie van FlavourFood

Beste Denzel, Ontzettend leuk om te horen dat u heeft genoten van onze Qabeli Palauw. Vriendelijke groet, Team Flavourfood

SK
28 januari 2023

Super eten! Aanrader!

Reactie van FlavourFood

Beste SK, Vriendelijk dank voor uw lieve review. Vriendelijke groet, Team Flavourfood